Таг: 21година

21 година мистерија: Кој сакаше да го убие Глигоров?

Пред 21 година врз Претседателот на Република Македонија Киро Глигоров беше извршен атентат. На 3 октомври 1995 година врз претседателот на Република Македонија беше извршен...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com