Таг: 3 милијарди евра

Во наредните 7 години за С. Македонија ќе бидат достапни 3...

Во рамките на новиот буџет на ЕУ испрограмирани се и средствата за третата генерација на претпристапна помош ИПА 3, согласно која на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com