Таг: 4 пакет

Со 4 пакет економски мерки вреден 470 м. евра пари и...

Четвртиот пакет мерки опфаќа грантови од 3.000 до 10.000 евра за ресторани регистрирани за свадби, дејност која целосно замре по појавата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com