Таг: 4 сезони

Наместо во хотелот ,,4 сезони“ тимот на Трамп организирал прес конференција...

theguardian.com пишува за еден бизарен, ироничен и комичен настан што се случил изминатата сабота. Тимот на Доналд Трамп предводен...

Македонија како туристичка дестинација за 4 сезони

Љупчо Јаневски   Кога станува збор за туризмот, едно од најзначајните прашања што се наметнува е како оваа стопанска дејност да стане главна, водечка гранка...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com