Таг: 6.000 денари

Нема временска рамка за искористување на паричната помош од 6.000 денари

Владата на Република Северна Македонија информира дека околу 300.000 граѓани кои ќе добијат 6.000 денари, можат да ги користат и после предвидениот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com