Таг: 600 полицајци

МВР објави оглас за прием на 600 полицајци

Министерството за внатрешни работи согласно своите организациони потреби, како и согласно одредбите од Законите за внатрешни работи и за полиција и подзаконските...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com