Таг: 73 години

ООУ ,,Кочо Рацин“ од Скопје одбележа 73 години постоење

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, им ја честиташе годишнината од основањето на едно од најстарите основни училишта во Скопје, ,,Кочо Рацин“, основано веднаш...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com